SELSKABSMENU

Skal der være fest, så lad der være fest. Med vores selskabsmenu kan du sammensætte præcis de livretter du ønsker dine gæster skal nyde godt af.

Vi leverer hele herligheden, så festen kan begynde uden stress og jag, men til gengæld med mætte og glade gæster.

 

SELSKABSMENU

Forretter

  • Abrikosfarseret andebryst på lille salat. Orangecreme og syltede tranebær | kr. 45,-
  • Røget lakseroulade fyldt med krydderurtecreme på salat med kaviar | kr. 40,-
  • Aspargessuppe pyntet med purløg | kr. 35,-
  • Limemarineret laks på salat med citron og honningglaseret tomat | kr. 40,-
  • Terrin af unghane fyldt med soltørrede tomater og dertil syltede gulerødder | kr. 40,-
  • Tarteletter med høns i asparges | kr. 35,-
  • Skaldyrs symfoni | kr. 50,-
  • Varmrøget laks på salat med dildcreme og citron | kr. 45,-
  • Rejecocktail | kr. 30,-
  • Hjemmerøget dyrekølle med salat, balsamico glace og tyttebærskum | kr. 60,-
  • Pighvar soufflé anrettet på rodfrugter, hertil krydderurtecreme og dild | kr. 50,-
  • Hel dampet laks med hoved og hale, serveret med asparges og dildcreme | kr. 55,-
  • Varmrøget smørfisk pyntet med krebsehaler og dressing | kr. 50,-
  • Jomfruhummer anrettet på tårn af risottoris og ovnbagt tomat og urter | kr. 60,-
  • Roulade af rødtunge rullet i nori tang, laksesouffléfars og citron | kr. 40,-

Alle forretter leveres med hjemmebagt brød og smør

Priser ved bestilling af min. 10 cov.

Hovedretter:

  • Kalvesteg stegt som vildt, m. hvide kartofler, waldorfsalat, og sauté af bønner og gulerødder. Tyttebær, surt og vildtsauce | kr. 130,-
  • Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, sauce, glaserede perleløg, gulerødder og bønner | kr. 139,-
  • Rødvinsmarineret svinekam, pommes rissoles og ovnbagte rodfrugter, hertil rødvinssauce | kr. 119,-
  • Rosmarinstegt lammekølle m. råstegte kartofler og tzatziki, hertil ovnbagte tomater | kr. 129,-
  • Helstegt oksemørbrad, pommes souffle og pebersauce, hertil sauté af svampe og squash | kr. 179,-
  • Enebærmarineret vildsvinekølle, timianstegte kartofler og vildtsauce, hertil sauté af rødløg og haricots verts | kr. 139,-
  • Flæskesteg med rødkål og hvide kartofler, skysauce og hjemmelavet agurkesalat | kr. 100,-
  • Helstegt oksefilet med kartoffelkage og bearnaisesauce, sauté af rodfrugter og syltede rødløg | kr. 130,-
  • Frikadeller med kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat | kr. 100,-
  • Helstegt kalvemørbrad m. pommes duchesse, sauté af abrikos, æbler, løg og nødder, hertil calvados sauce | kr. 179,-
  • Unghanebryst fyldt med souffléfars og soltørrede tomater, gratinerede kartofler og grøntsagstærte, hertil hønse velouté | kr. 125,-
  • Helstegt svinemørbrad fyldt med urter, hertil paprikasauce, bagekartoffel med hvidløgssmør og braiseret fennikel | kr. 135,-
  • Helstegt kalvefilet m. saltbagte skalotteløg, grønne asparges og gulerødder. Hasselback kartofler og whiskysauce | kr. 139,-
  • Honningglaseret skinke med flødekartofler bagt med rodfrugter | kr. 100,-
  • Wokgryde med kylling, okse og kalv. Serveres med kartofler eller ris | kr. 100,-

Priser ved bestilling af min. 10 cov.

Desserter:

  • Pandekager med vanilleis | kr. 50,-
  • Chokoladebrownie bagt med nødder, hertil syltede skovbær | kr. 35,-
  • Grøn champagnefromage pyntet med chokolade, flødeskum og friske bær | kr. 45,-
  • Chokolademousse serveret med pocheret pære | kr. 45,-
  • Muffins bagt med hindbær og chokolade, hertil hindbærcreme | kr. 45,-
  • Frugttærte serveret med vaniljecreme | kr. 50,-
  • Citron eller skovbær fromage | kr. 45,-
  • Fragilitéroulade med marinerede hindbær | kr. 55,-
  • Ostetallerken, bestående af 4 slags ost med tilbehør | kr. 60,-
  • Frugtsalat med råcreme | kr. 45,-
  • Tiramisu med moccacreme og friske bær | kr. 50,-
  • Desserttallerken, bestående af 5 små valgfri desserter | kr. 70,-
  • Hjemmelavet islagkage | kr. 45,-
  • Créme brulée med smag efter eget valg | kr. 50,-
  • Hasselnødderoulade med hindbærflødeskum | kr. 65,-

Priser ved bestilling af min. 10 cov.

Tilbehør til kaffen:

  • Hjemmelavet Sarah Bernhardt-chokolade sprøjtet op på makronbund | kr. 45,-
  • Hjemmelavede petit four chokolade | kr. 35,-
  • Hjemmelavet kransekage | kr. 35,-

Priser ved bestilling af min. 10 cov.

Natmad:

  • Valgfri suppe med hjemmebagt brød | kr. 35,-
  • Biksemad med bearnaisesauce, rødbeder og hjemmebagt rugbrød | kr. 45,-
  • Hotdogs med tilbehør | kr. 45,-
  • Frikadeller med kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat samt rugbrød | kr. 40,-
  • Pølsebord, 5 slags med tilbehør | kr. 55,-

Priser ved bestilling af min. 10 cov.