REFERENCER

Når vi bliver spurgt hvad det bedste ved vores job er, er vi aldrig i tvivl. Det bedste er, at vi gør en masse mennesker rigtig glade. Vi bidrager med noget af det vigtigste til en god fest, nemlig maden. Så når vores kunder er glade, er vi glade!

Vi bliver også glade for din feedback!

 

Vi har nu flere gange fået mad fra Kok Med Kul På, både buffeter, julefrokost og julemad. Jeg har hver gang været meget tilfreds, både med kvaliteten og mængden. Yderligere er jeg glad for, at alt bliver leveret i rigtige skåle og fade, som lige kan sættes på bordet, og ikke i aluminiums bakker, og altid til tiden. Tak for jeres dejlige mad!

Anita Schrøder

Lille Skensved

 Tusind tak for sindssyg god mad. Og tak for kokkenes arbejde med at styre vores servering. Det var bare fænomenal god mad og service fra jeres side af. I hjalp til, at vi havde en fantastisk sølvbryllupsfest.

Michael Christensen

Greve

 Vi kan kun anbefale Kok Med Kul På. Vi var meget tilfredse med alt den gode mad vi fik, og gæsterne have også kun rosende ord. Kartoflerne og salaterne var rigtig lækre, kødet var stegt perfekt og dejlig mørt. Maden var klar til tiden og der var rigeligt af den. Dem vil vi helt sikkert bestille mad fra igen.

Maja og Martin Bech

Køge

 Med 1.000 deltagere og over 4.000 gæster kræver det både kvalitet og logistik at håndtere hele forplejningsdelen. Efter skiftende leverandører og et par år, hvor vi prøvede selv, er det med glæde, at vi i år kunne konstatere, at bespisning af både deltagere og gæster blev håndteret tilfredsstillende. Kvaliteten var super og logistikken fungerede glimrende, og det er lige præcis det, vi har brug for, under sådan et tætpakket og heftigt arrangement. Vi kan kun anbefale Kok Med Kul På!

Zahid Butt

COPENHAGEN GAMES, København

 Tak for den store indsats. Stor ros til såvel grillmesteren som serveringspersonalet. Kok og personale mødte rettidigt op og tog alle udfordringer i stiv arm. Velsmagende vildsvin og godt tilbehør, forret, dessert og natmad. Var meget velsmagende og rigeligt med natmad. Personalet havde ekstra travlt pga. afstanden mellem køkkenet og hvor festen blev holdt.

Anni og Flemming Petersen

Kalundborg