BUFFETER

Kok Med Kul På tilbyder mad ud af huset til alt fra små selskaber til store arrangementer og vi leverer maden lige til døren.

Vi bestræber os på at bruge lokale råvarer af høj kvalitet. Mad skal smage godt og det skal se godt ud.

Kok Med Kul På tilbyder velsmagende mad til en overkommelig pris og i rigelige mængder, så der er nok til alle gæster.

Bestil den menu, der passer bedst til netop dit arrangement. Forslag til ændringer i alle vores buffeter modtages gerne. Vi tilpasser maden efter dine ønsker og behov

BUFFET | Menu 1

Forret:

  • Skaldyrssymfoni med hjemmelavet dressing.
  • Hjemmebagt brød og smør.

Hovedret:

  • Honningglaseret skinke med hjemmerørt sennep, hertil flødekartofler bagt med rodfrugter.
  • Frikadeller med kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat.
  • Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær og surt, hvide kartofler og vildtsauce, sauté af bønner og gulerødder.

Salat:

  • Lækker grøn salat, hertil dressing og hjemmebagt brød og smør.

Dessert:

  • Hjemmelavet islagkage pyntet med chokolade og nødder.

Pris ved bestilling af min. 15 cov. kr. 185,-

BUFFET | Menu 2

Forret:

  • Røget lakseroulade fyldt med krydderurtecreme og rullet i nori tang. Hertil dild, citron og honningglaseret cherrytomat, anrettet på salat.
  • Hjemmebagt brød og smør.

Hovedret:

  • Helstegt oksefilet med sauté af grøntsager, hertil pommes soufflé og pebersauce.
  • Rødvinsmarineret svinekam med grillede tomater og grønne asparges, hertil pommes rissoles og rødvinsauce.
  • Pesto marineret kyllingefilet med stegte ris og friske urter.

Salat:

  • Græsk salat med feta, oliven, tomater, agurker og peberfrugter.
  • Pastasalat med soltørrede tomater, oliven og friske krydderurter.
  • Salat med bl.a. haricots verts, blåbær, parmesanost og nødder.
  • Hjemmebagt brød og smør.

Dessert:

  • Chokoladekage bagt med nødder, hertil syltede skovbær og vanillecreme.

Pris ved bestilling af min. 15 cov. kr. 225,-

BUFFET | Menu 3

Forret:

  • Unghaneroulade fyldt med soltørrede tomater og timian, anrettet på sala, hertil krydderurtecreme.
  • Hjemmebagt brød og smør.

Hovedret:

  • Helstegt kalvefilet med sauté af æbler, abrikos, løg og hasselnødder. Hertil tårn af kartoffel og whiskysauce.
  • Helstegt oksemørbrad vendt i dijonsennep og madagascar-peber. Hertil sauté af squash, rødløg og krydderurter samt kartoffelkage og pebersauce.
  • Rosmarinstegt lammekølle med svamperisotto, hertil braiseret fennikel.

Salat:

  • Tomatsalat med mozeralla.
  • Små kartofler vendt i olie-eddike og friske krydderurter.
  • Salat vendt med bagte peberfrugter og ristede pinjekerner.
  • Hjemmebagt brød og smør.

Dessert:

  • Hasselnødderoulade med hindbærcreme.

Pris ved bestilling af min. 15 cov. kr. 240,-

BUFFET | Menu 4

Forret:

  • Hjemmerøget dyrekølle anrettet på rucolasalat, syltede tranebær og tyttebærskum.
  • Hjemmebagt brød og smør.

Mellemret:

  • Champagnesorbet

Hovedret:

  • Helstegt oksemørbrad stegt med foie gras, hertil pommes duchesse og trøffelsauce, sauté af forårsløg og gulerødder.
  • Helstegt kalveinderlår fyldt med persille, gratinerede grønne asparges, små kartofler og syltet chili på spyd samt rosmarin sky.
  • Enebærmarineret vildsvinekølle med pommes røsti, hertil kompot af rødløg, fennikel og krydderurter samt vildtsauce.

Salat:

  • Spinat vendt med nødder og parmesanost.
  • Skaldyrssalat med div. skaldyr.
  • Bulgur vendt med marinerede ovnbagte rodfrugter.
  • Hjemmebagt brød og smør.

Mellemret:

  • Ostetallerken med 4 slags ost og  syltede valnødder.

Dessert:

  • Desserttallerken bestående af 5 slags desserter

Pris ved bestilling af min. 15 cov. kr. 325,-

BUFFET | Amerikansk
  • Helstegt kalvecuvette eller oksefilet
  • BBQ-marinerede spareribs
  • Hot wings
  • Amerikansk kartoffelsalat
  • Pebersauce
  • Klassisk coleslaw
  • Krydret tomatsalat
  • Grøn salat med dressing
  • 1/2 bagekartoffel
  • Hjemmebagt brød og kryddersmør

Dessert:

  • Chokoladebrownie med chokolademousse

Pris ved bestilling af min. 15 cov. kr. 200,-

BUFFET | Italiensk
  • Hjemmerøget bresaola serveret med oliven og ost
  • Laksecarpaccio med tzatziki
  • Små kartofler vendt i tapenade og friske urter
  • Braiseret lammelår med parmaskinke
  • Mos af braiseret grøntsager smagt til med citron og persille
  • Sprængt kalvebryst med svamperisotto og marinerede urter
  • Salat af frisk pasta vendt med syltede cherrytomater og krydderurter
  • Lækker grøn salat
  • Hjemmebagt brød og kryddersmør

Dessert:

  • Panna Cotta med frugtgelé

Pris ved bestilling på min. 15 cov. kr. 200,-

BUFFET | Mexikansk
  • Mexikansk kylling diablo
  • Chili con carne m. avocadocreme, creme fraiche og salsa
  • Spicy spidskål
  • Stegte ris med bønner
  • Tortilla med chorizocreme og friske krydderurter
  • Grøn salat
  • Nachos og revet cheddarost
  • Mexikanske kartofler
  • Cajun rejespyd
  • Hjemmebagt brød og kryddersmør

Dessert:

  • Chokoladefondan med bær og vaniljecreme

Pris ved bestilling på min. 15 cov. kr. 200,-

BUFFET | Tapas
  • Små hvidløgsbrød
  • Cornichoner
  • Humus
  • Små krydderkartofler
  • Bagt fennikel med serranoskinke
  • Tigerrejer med aioli
  • Chorizopølse
  • 2 slags ost med druer og abrikos
  • Oliventapenade
  • Kold rosastegt kalv
  • Bærkapers
  • Tortilla med laks og spinat
  • Hjemmebagt brød og kryddersmør

Pris ved bestilling på min. 15 cov. kr. 200,-