BUFFETER

Kok Med Kul På tilbyder mad ud af huset til alt fra små selskaber til store arrangementer og vi leverer maden lige til døren.

Vi bestræber os på at bruge lokale råvarer af høj kvalitet. Mad skal smage godt og det skal se godt ud.

Kok Med Kul På tilbyder velsmagende mad til en overkommelig pris og i rigelige mængder, så der er nok til alle gæster.

Bestil den menu, der passer bedst til netop dit arrangement. Forslag til ændringer i alle vores buffeter modtages gerne. Vi tilpasser maden efter dine ønsker og behov

BUFFET | Menu 1

Forret:

  • Skaldyrssymfoni med hjemmelavet dressing
  • Hjemmebagt brød og smør

Hovedret:

  • Honningglaseret skinke med hjemmerørt sennep.
  • Flødekartofler bagt med rodfrugter
  • Frikadeller med kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat
  • Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær og surt
  • Hvide kartofler og vildtsauce
  • Sauté af bønner og gulerødder

Salat:

  • Lækker grøn salat, hertil dressing og hjemmebagt brød og smør

Dessert:

  • Hjemmelavet islagkage

Pris ved bestilling af min. 15 cov. kr. 185,-

BUFFET | Menu 2

Forret:

  • Røget lakseroulade fyldt med krydderurtecreme, rullet i nori tang, dertil dild, citron og honningglaseret cherrytomat, anrettet på salat
  • Hjemmebagt brød og smør

Hovedret:

  • Helstegt oksefilet med saute af grøntsager, hertil pommes soufflé og pebersauce
  • Rødvinsmarineret svinekam med grillede tomater og grønne asparges, dertil pommes rissoles og rødvinsauce
  • Pesto marineret kyllingefilet med stegte ris og friske urter

Salat:

  • Græsk salat
  • Pastasalat med soltørrede tomater, oliven og krydderurter
  • Salat med bl.a. haricots verts, blåbær og parmesanost
  • Hjemmebagt brød og smør

Dessert:

  • Chokoladekage bagt med nødder, hertil syltede bær og vanillecreme

Pris ved bestilling af min. 15 cov. kr. 225,-

BUFFET | Menu 3

Forret:

  • Unghaneroulade fyldt med soltørrede tomater og timian. Anrettet på salat og hertil krydderurtecreme.
  • Hjemmebagt brød og smør

Hovedret:

  • Helstegt kalvefilet med sauté af æbler, abrikos, løg og hasselnødder.
  • Dertil tårn af kartoffel og whiskysauce
  • Helstegt oksemørbrad vendt i dijonsennep og madagascar-peber, dertil sauté af squash, rødløg og krydderurter.
  • Kartoffelkage og pebersauce
  • Rosmarinstegt lammekølle med svamperisotto, hertil braiseret fennikel

Salat:

  • Tomatsalat
  • Små kartofler vendt i olie-eddike og friske krydderurter
  • Salat vendt med bagte peberfrugter og ristede pinjekerner
  • Hjemmebagt brød og smør

Dessert:

  • Grøn champagnefromage pyntet med chokolade, flødeskum og friske bær

Pris ved bestilling af min. 15 cov. kr. 240,-

BUFFET | Menu 4

Forret:

  • Varmrøget laks på salat, dertil krebs, kaviar, citron og dild
  • Hjemmebagt brød og smør

Hovedret:

  • Helstegt kalvemørbrad, tomater fyldt med gulerodspuré, glace af kalvesky, hertil timianstegte kartofler
  • Fyldt unghanebryst med souffléfars, hertil sauté urter og syltede rødløg, krydderurtedressing og gratinerede kartofler
  • Rødfisketerrin med lun dildcreme, hertil citrusbagte kartofler, saute af urter og hummerbisque

Salat:

  • Bønnesalat med røde, hvide og sorte bønner marineret i trøffelolie
  • Bulgur salat med marinerede urter
  • Rødkålssalat med appelsin og nødder
  • Hjemmebagt brød og smør

Dessert:

  • Créme brulée tilsmagt efter eget valg

Pris ved bestilling af min. 15 cov. kr. 265,-

BUFFET | Menu 5

Forret:

  • Hjemmerøget dyrekølle anrettet på rucolasalat, syltede tranebær og tyttebærskum.
  • Hjemmebagt brød og smør.

Mellemret:

  • Champagnesorbet

Hovedret:

  • Helstegt oksemørbrad stegt med foie gras, hertil pommes duchesse og trøffelsauce, sauté af forårsløg og gulerødder
  • Helstegt kalveinderlår fyldt med persille, gratinerede grønne asparges, små kartofler og syltet chili på spyd. Rosmarin sky
  • Enebærmarineret vildsvinekølle med pommes røsti, hertil kompot af rødløg, fennikel og krydderurter. Vildtsauce.

Salat:

  • Spinat vendt med nødder og parmesanost
  • Skaldyrssalat med div. skaldyr
  • Bulgur vendt med marinerede ovnbagte rodfrugter
  • Hjemmebagt brød og smør

Mellemret:

  • Ostetallerken med bl.a. syltede valnødder og 4 slags ost

Dessert:

  • Desserttallerken bestående af 5 slags desserter

Pris ved bestilling af min. 15 cov. kr. 325,-

BUFFET | Amerikansk
  • Helstegt kalvecuvette eller oksefilet
  • BBQ-marinerede spareribs
  • Hot wings
  • Amerikansk kartoffelsalat
  • Pebersauce
  • Coleslaw
  • Krydret tomat salat
  • Grøn salat
  • 1/2 bagekartoffel
  • Dressing
  • Hjemmebagt brød

Dessert:

  • Chokoladebrownie med chokolademousse

Pris ved bestilling af min. 15 cov. kr. 200,-

BUFFET | Italiensk
  • Hjemmerøget bresaola serveret med oliven og ost
  • Laksecarpaccio med tzatziki
  • Små kartofler vendt i tarpanade og friske urter
  • Braiseret lammeskank med parmaskinke
  • Mos af braiseret grøntsager smagt til med citron og persille
  • Sprængt kalvebryst med svamperisotto og marinerede urter
  • Salat af frisk pasta vendt med syltede cherrytomater og krydderurter
  • Lækker grøn salat
  • Hjemmebagt brød og smør

Dessert:

  • Panna Cotta med frugtgel

Pris ved bestilling på min. 15 cov. kr. 200,-